Huom! Reseptiin kuuluu 6kpl Kaffir limetinlehtiä, jotka eivät ole aineslistassa, sillä niitä ei syödä, eikä niistä ole ravintotietoja myyntipakkauksessa. Limetinlehdet ovat kuitenkin merkittävä osa keiton makumaailmaa, joten jos ne eivät ole tuttuja, kannattaa niitä hankkia. Esim SpiceUp!'lta löytyy pienessä lasipurkissa.
Ota alaskanseitifileet ajoissa sulamaan.
Kaada kattilaan litran Puljonki kalaliemi ja 2prk kermaista kookosmaitoa, sekä pakastevihannekset ja limetinlehdet. Anna kiehua hiljalleen. Lisää 1rkl Tom Yam -tahnaa, 1tl inkivääritahnaa, 1,5tl suolaa, sekä maun mukaan punaista pieneksi pilkottua chiliä, josta olet poistanut siemenet. Yksi sormenpituinen chili on ollut moneen makuun sopiva tulisuus tässä keittosatsissa. Pilko 10g tuoretta korianteria ja leikkaa myös seitifileet lusikkaan sopiviin paloihin. Kun keittopohja on kiehunut noin 20-25min, lisää keittoon seitipalat ja jäiset katkaravut. Kun keitto kiehahtaa uudelleen, anna hyvin maltillisesti pulpahdellen kiehua 5-10 min kunnes kalapalat ovat valkoisia. Ota keitto sivuun levyltä ja lisää 2rkl limemehua sekä pinnalle korianteri.
Liemi on tämän lämmittävän, "ohuen" ja maukkaan keiton pääosassa, joten keitto kannattaa tarjota astiasta, josta loppu liemi on helppo hörpätä, tai imeyttää vaikkapa leipäpalaan. Käy niin alkuruuaksi, pakkaslenkin päätteeksi lämmikkeeksi, kuin vaikkapa kesähelteellä lounaaksi. Hyvää ruokahalua!