pekoni, kaalisalaatti, , hyvinvointipolku, Pekoni-kaalisalaatti @hyvinvointipolku ohje salty

Pekoni-kaalisalaatti @hyvinvointipolku

Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi.  Huuhtele kukka- ja parsakaali, pilko ne pieniksi. Silppua sipuli. Ja pilko viinirypäleet. Sekoita ainekset keskenään ja lisää majoneesi, creme fraice sekä omenaviinietikka. Anna maustua puolisen tuntia. Syö pois.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal / 100 g
Energia 647 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %