paulan, pitsapohja, vol, , , , paulanketoblogi, Paulan pitsapohja vol.2, paulanketoblogi. ohje salty

Paulan pitsapohja vol.2, paulanketoblogi.

sulata voi. Lisää siihen hieman jäähtyneeseen voihin ranskankerma johon olet laittanut mausteeksi herbamarea tai muuta mieleistäsi maustetta. lisää muna ja sekoita. lisää jauho. anna taikinan levätä hetki ja leivtä sitten pellille pitsan muotoon. tämä taikina tarttuu käsiin, joten levitä lusikalla.  esipaista pohjaa  200 asteessa sen verran  että saa himena väriä. Lisää mieleisesi täytteet ja paista kunnes pitsan päällä oleva juusto saa sopivan värin.

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 340 kcal / 100 g
Energia 1420 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 34,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %