uunifetapasta, , liemessä, blogi, Uunifetapasta (Liemessä-blogi) ohje salty

Uunifetapasta (Liemessä-blogi)

Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Laita feta kokonaisena vuokaan. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti oliiviöljyä. Laita kirsikkatomaatit vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa. Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Huom! Tarkkaile paahtumista. Paistoaika riippuu uunista. Itsellänihän palohälytin lähti soimaan siinä 5 minuutin kohdalla 

Keitä pasta ohjeen mukaan. Jos käytät oksallisia kirsikkatomaatteja, poista oksat ja kannat. Riko uunifetaa hieman ja sekoita koko uunivuoallinen pastan joukkoon. Tarjoile basilikan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal / 100 g
Energia 1245 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,8 g / 100 g
Rasva 18,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %