chili, con, härkis Chili con HÄRKIS ohje salty

Chili con HÄRKIS

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet  ja juustokumina ja kääntele vielä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja huuhdellut ja valutetut kidneypavut sekä tomaattisose ja vesi. Mausta seos fariinisokerilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Halkaise chili ja poista kanta, siemenet ja vaaleat osat. Pilko chili ja paprika. Lisää HÄRKIKSEN® kanssa kastikkeen joukkoon anna kuumentua. Tarjoile pääruokana riisin kera tai naposteluruokana tortillalastujen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 364 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %