kasvis, härkäpapukiusaus Kasvis-härkäpapukiusaus ohje salty

Kasvis-härkäpapukiusaus

Suikaloi perunat ja juurekset. Huuhdo suikaleet kylmällä vedellä. Voitele paistovuoka. Levitä kerros perunasuikaleita vuokaan. Lisää suikalejuurekset, sipuli, mausteet ja härkäpapurouheseos. Lisää loput perunat. Lisää kerma tasaisesti vuokaan. Kypsennä kasvis-härkäpapukiusaus 175⁰C:ssa uunissa 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal / 100 g
Energia 421 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %