härkis, porkkanafalafelit Härkis porkkanafalafelit ohje salty

Härkis porkkanafalafelit

Ainekset 4 annosta

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota pannulla öljyssä sipulia, porkkanaraastetta ja juustokuminaa hetken aikaa. Kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynsi. Nosta ensin härkäpapurouheseos monitoimikoneeseen ja aja muutama minuutti karkeaksi rouheeksi. Lisää porkkanaseos ja muut aineet. Aja leikkuuterällä nopeasti tasaiseksi seokseksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin pieniä pyöryköitä ja anna niiden vetäytyä hetken aikaa ennen paistoa. Paista härkäpapu-porkkanafalafelit runsaassa öljyssä kypsiksi ja rapeiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal / 100 g
Energia 520 kJ / 100 g
Proteiini 14 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %