vietnamilaiset, katkaravut Vietnamilaiset katkaravut ohje salty

Vietnamilaiset katkaravut

Ainekset 1 annosta

Hienonna chilin palko ja valkosipulit, raasta inkivääri. Hauduta näitä hetki paistinpannulla. Lisää katkaravut, paista pari minuuttia. Lisää sokeri ja paista 2 min, kunnes sokeri karamellisoituu. Lisää päälle limettimehua ja tuoretta korianteria. Tarjoa esim. vihersalaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 430 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %