JAUHISKASTIKE
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuutioi tomaatit.
Kuullota sipulit rasvassa pannulla. Lisää jauhis, ruskista. Mausta paprikalla.
Lisää joukkoon tomaatit ja tomaattikastike. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää kastikkeeseen. Kiehauta kastike ja mausta suolalla.
JUUSTOKASTIKE
Kuumenna rasva pinnoitetussa kattilassa ja kiehauta siinä vehnäjauhot.
Lisää maito vähitellen ja sekoita esim. kierrevatkaimella tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi samalla koko ajan sekoittaen. Sulata joukkoon juustoraaste. Mausta.
LASAGNEN VALMISTUS
Levitä voidellun lasagnevuoan pohjalle ensin jauhiskastiketta, sitten juustokastiketta. Lado päälle 3 lasagnelevyä. Painele kevyesti, että täyte tasoittuu levyjen alla. Toista seuraavat 2 kerrosta samalla tavalla ja kaada viimeisten lasagnelevyjen päälle vain juustokastiketta.
Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa 50 min tai kiertoilmaa käyttäen 40 min. Anna vetäytyä foliolla peitettynä 15 min ennen tarjoilua.