runebergin, herkut, , paulanketoblogi, Runebergin herkut. Paulanketoblogi. ohje sweet

Runebergin herkut. Paulanketoblogi.

  • Vatkaa makeutus ja pehmennyt voi sekaisin esim sauvasekoittimella. 

  • Riko munat joukkoon ja sekoita kunnolla.

  • Lisää kerma, ranskankerma ja karvasmanteliaromi(1,5tl) joukkoon ja sekoita.

  • Mittaa kuivat aineet eri kulhoon, sekoita ja kippaa taikinan joukkoon. Lastalla sekoitus riittää.

  • Kaada sikikonivuokiin niin ei tartu. Paistoin 175 asteessa kiertoilmalla pikkuleivoksia kunnes pinnalta oli riittävän tummat. Kakun paistoin leipävuuassa ja paistoin noin vartin jonka jälkeen laitoin folion ja paistoin toisen vartin lisää. Katso että on pinta tummunut ennen folion laittoa.

  • Anna jäähtyä kunnolla ja kumoa vasta sitten.

Tee kuorrute:

  •  Lisää sulaneisiin marjoihin chian siemenet, anna turvota jonkun aikaa ja sitten sekoita sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin.

  • Lisää tuorejuustoon sitruunamehua ja makeutusta halutessasi, sekoita esim sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin.

  • Jos et sinäkään omista pursotinta niin laita muovipussiin hillo ja toiseen kuorrute ja koristele leivokset jäähtyneet leivokset niin että leikkaat pussin kulmasta palan ja puristat kurrutetta torttuun.

Ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 382 kcal / 100 g
Energia 1594 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 36,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %