ag, punasipuli, halloumipasta AG Punasipuli-halloumipasta ohje salty

AG Punasipuli-halloumipasta

Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi siivuiksi ja pehmitä öljyssä miedolla lämmöllä 3 min. Viipaloi halloumi noin sentin viipaleiksi ja puolita ne. pane pannulle sipulien joukkoon ja paista molemmin puolin kullanruskeiksi. Lisää kypsä pasta (penne) pannulle ja sekoita. Lisää sitruunamehu yrtit ja pippuri ja tarvittaessa varovasti suolaa. Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal / 100 g
Energia 769 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,9 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %