ag, pekonispagetti AG Pekonispagetti ohje salty

AG Pekonispagetti

  1. Pane pekonisuikaleet huoneenlämpöiseen pannuun. Paista keskilämmöllä noin 5 min, kunnes rasva irtoaa. Siirrä pannu sivuun ja pidä lämpimänä.

  2. Laita spagetti (250 g )  isoon kattilaan ja lisää kylmää vettä, kunnes pasta peittyy. Kuumenna kiehuvaksi, lisää suola ja keitä kypsäksi. Valuta, säästä keitinvesi.

  3. Sekoita pekoni pastaan,lisää vähän keitinvettä ja sekoita, kunnes suurin osa vedestä imeytyy pastaan. Siirrä pois liedeltä ja mausta pippurilla ja sitruunamehulla.

  4. Sekoita kananmunat ja loraus keitinvettä keskenään ja sekoita kevyesti pastan joukkoon. Tarjoa juustoraasteen (pecorino) kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 610 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,2 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %