empun, tomaattinen, kesäkurpitsavuoka Empun tomaattinen kesäkurpitsavuoka ohje salty

Empun tomaattinen kesäkurpitsavuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Paista ja mausta jauheliha. Lisää sipuli. Pilko kesäkurpitsat viipaleiksi. Voitele vuoka. Laita vuokaan kesäkurpitsaviipaleet niin että pohja peittyy. Lisää jauheliha ja laita sen päälle vielä loput kesäkurpitsa viipaleet. Lisää tomaattimurska. Laita uuniin noin puoleksi tuntia. Lisää sitten juustoraaste ja alenna lämpötila 175 asteeseen. Paista kunnes juusto on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 474 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %