kirsin, keto, yrttimantelileipä
Kirsin KETO yrttimantelileipä ohje
salty
Kirsikkakumpu
Kirsin KETO yrttimantelileipä
Kuivat aineet mikronkestävään kippoon, (käytän usein 15x15cm muovirasiaa), pieni sekoitus, öljy ja muna perään ja sekoitus. Mikroon täydellä teholla 90sekuntia.
Mitat jauhoille
kookosjauho 1rkl
Mantelijauho 3rkl
Provencen yrttisekoitus 0,5tl
Leivinjauhe 0,5tl
Suola 0,25tl
Ravintosisältö / 100 g
Energia
363 kcal / 100 g
Energia
1521 kJ / 100 g
Proteiini
11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,6 g / 100 g
Rasva
33,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,1 g / 100 g
Suola
2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %