ketovaimon, juustoburgerivuoka Ketovaimon juustoburgerivuoka ohje salty

Ketovaimon juustoburgerivuoka

Paista pekoni rapeaksi ja paloittele. Paista jauheliha ja mausta makusi mukaan hyvin. Itse maustoin rouhitulla mustapippurilla ja Urtekramin yleismausteella, jossa ei sokeria ja joka yksi mun suosikkimausteista. 

Voitele vuoka voilla ja laita vuoan pohjalle jauheliha, pekoni, suolakurkkupalat ja sipulisilppu. Sekoita tomaattipyree/-murska, sinappi, suola kananmunat, kuohukerma, mustapippuri, koskenlaskija ja puolet juustoraasteesta sekaisin kulhossa ja kaada vuokaan. Lisää loppu juustoraaste vuoan pinnalle ja paista 200 asteessa n. 30 min.  Tarjoile esimerkiksi salaatin ja majoneesin kanssa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 273 kcal / 100 g
Energia 1130 kJ / 100 g
Proteiini 16,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 22,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %