kukkakaalitoast Kukkakaalitoast ohje salty

Kukkakaalitoast

Hienonna kukkakaali, muna, kolme juustoviipaletta, valkoviinietikka ja maissitärkkelys murumaiseksi seokseksi monitoimikoneen leikkuuterällä.

Painele seoksesta leivinpaperille uunipellille 8 juustoviipaleen kokoista levyä. Esipaista uunin alaosassa 250 asteessa 6 min.

Laita juustoviipale jokaiselle kukkakaalileivälle ja lisäksi paprikarengas neljän kukkaakaalileivän päälle.

Kypsennä uunissa vielä 4 min.

Jaa paprikaleipien päälle rucola ja nosta kansi päälle. Tarjoa toastin tapaan.

Ohjeenmukaisten täytteiden kanssa 100kcal/100g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 264 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %