pehmeä, vuokaleipä, , paulanketoblogi, Pehmeä vuokaleipä, Paulanketoblogi. ohje salty

Pehmeä vuokaleipä, Paulanketoblogi.

Sulata voi, anna sen hieman jäähtyä. Lisää joukkoon kerma ja ranskankerma. sekoita. lisää munat ja sekoita kunnolla. käsin vatkaaminen kuitenkin riittää. Sekoita eri kipossa kuivat aineet ja lisää ne. sekoita. anna taikinan levätä vartin verran ja paista 150 asteessa kiertoilmalla noin tunti. Tarkkaile kuitenkin pintaa.   Tavallisella vaatii pidemmän paistoajan tai kovemman lämmön.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal / 100 g
Energia 1120 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 25 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %