karpin, suklaakakku, eli, mutakakku Karpin suklaakakku eli mutakakku ohje sweet

Karpin suklaakakku eli mutakakku

Ainekset 6 annosta

Sulata voi ja suklaa, jäähdytä seos. Vatkaa kananmunat vaahdoksi ja lisää voi-suklaaseos varovasti sekoittaen. Lisää mantelijauho ja kaada taikina irtopohja vuokaan (20cm). Paista 200 astetta, 15min. Tarjoa esim. kermavaahdon ja vadelmien kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 429 kcal / 100 g
Energia 1795 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,5 g / 100 g
Rasva 40,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 8,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %