tulinen, katkarapukasari Tulinen katkarapukasari ohje salty

Tulinen katkarapukasari

Viipaloi kasvikset. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota siinä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää mausteet ja currytahna. Kaada sekaan tomaattimurska ja vesi, kiehauta. Alenna lämpöä ja anna liemen kiehua hiljalleen n. 10min. Lisää kerma ja tuore korianteri ja hauduta 5min. Lisää katkaravut, tarkista suola ja kuumenna pikaisesti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 411 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %