maikin, keto, perunasalaatti Maikin KETO-perunasalaatti ohje salty

Maikin KETO-perunasalaatti

  • Keitä kyssäkaali (15 min) ja kesäkurpitsakuutiot (8 min). Kuutioi kyssäkaalipalat, omena, maustekurkku ja sipuli. Sekoita ainekset kulhossa kunnolla sekaisin. * Sekoita kastikkeen aineet eli 1/2 dl majoneesia, puolet kermaviilipurkillisesta sekä sinappi. Lisää muutama kierros mausteksi suolamyllystä ja mustapippurimyllystä.
    • Yhdistä vihannekset ja kastike ja sekoita kunnolla. 
    • Tadaa, salaatti on valmis kunhan lisäät vähän persiljasilppua vielä päälle.
    • Nam!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 314 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %