avocado, katkarapusalaatti Avocado-katkarapusalaatti ohje salty

Avocado-katkarapusalaatti

Kuori avocadot ja poista kivet.  Kuutioi avocadot isoiksi kuutioiksi.  Sulata ja valuta katkaravut. Kuumenna pannu. Paahda aurinkokuivatut tomaatit ja pinjansiemenet.  Anna jäähtyä. Suikaloi Romaine ja tilli. Sekoita majoneesi, creme fraiche ja mausteet. Lado salaatti, avocado, katkaravut, tomaatti-pinjasekoitus ja tilli kerroksittain annosmaljoihin. Valuta päälle kastike, ja anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 213 kcal / 100 g
Energia 887 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 19 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %