perunalepuskat Perunalepuskat ohje salty

Perunalepuskat

Sekoita lämpimään ( alle 60 C) muusiin vehnäjauho. Anna tekeytyä liinan alla  pari tuntia. Sekoita lisäsuola ja suurin osa ohrajauhoista muusiin.

Kuumenna uuni + 250 C. Taputtele loppuohrajauhon avulla leivitetylle pellille kämmenen kokoisia, pari cm.n paksuisia kakkusia. paista uunissa ruskeapilkkuisiksi (n. 20 min.) lepuskoiksi. NAM!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 576 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,1 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %