riisitön, kaalilaatikko Riisitön kaalilaatikko ohje salty

Riisitön kaalilaatikko

Ruskista kevyesti kaali, sipuli ja valkosipuli ja laita isoon vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää siihen chili, savupaprikamauste, soija, pippuri ja grillimauste. Sekoita ainekset keskenään vuoassa ja keitä lihaliemi.Lisää smetana, siirappi ja lihaliemi ja sekoita uudestaan. Kypsennä 200 asteessa 1-1,5h sen mukaan kuinka tumman haluat laatikon pinnasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 523 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %