uunilohi, Uunilohi ohje salty

Uunilohi

Laita kala leivinpaperille uunivuokaan. Sivele päälle chilikastike ja ripottele suola. Mausta suolalla. Anna vetäytyä. Laita uuni lämpiämään +250 C Paista filettä, kunnes väri on kullankeltainen, n. 10 min. Paista vielä n. 10 min., kunnes pinta on kauniin ruskean pilkullinen.  Lisää kuuman lohen pinnalle hienoksi leikattu tilli.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 209 kcal / 100 g
Energia 876 kJ / 100 g
Proteiini 19,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 14,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 2,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %