punakaali, chorizopaistos Punakaali chorizopaistos ohje salty

Punakaali chorizopaistos

115 g chorizo, 1 tl fenkoli siemeniä, 1 punasipuli, 1/2 punakaali (0,5kg), 1/2 tlk päärynöitä mehussa

Leikkaa chorizo palasiksi ja laita paistinpannu keskilämmöllä. Kypsennä muutama minuutti, tai kunnes chorizo ​​on vapauttanut öljyt, lisää sitten fenkolin siemenet. Kuori ja viipaloi punasipulia hienoksi, lisää pannulle ja kypsennä muutaman minuutin ajan, tai kunnes se on pehmennyt. Kuori pois punakaalista huonot lehdet, leikkaa reiluiksi paloiksi. Lisää pannulle loraus punaviinietikkaa ja hyppysellinen merisuolaa ja mustapippuria. Kypsennä kannen alla matalalla lämmöllä 10 minuuttia, sekoittaen usein. Lisää lohkotut päärynät mehun kanssa, ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia tai kunnes kaali on pehmeää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 69 kcal / 100 g
Energia 290 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %