lohi, kasvissuikalekeitto Lohi-kasvissuikalekeitto ohje salty

Lohi-kasvissuikalekeitto

Poista lohifileestä nahka, ruodot ja näkyvä rasva. Kuutioi lohi. Mittaa kattilaan noin 7 dl vettä, huuhtele lohikuutiot ja lisää kattilaan yhtä aikaa kasvissuikaleiden kanssa. Mausta suolalla. Keitä kypsäksi, lisää sitten kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista lopuksi suola. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 321 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 93 %