ketopekonipiirakka Ketopekonipiirakka ohje salty

Ketopekonipiirakka

Pohja: Pehmennä voi. Lisää siihen juustoraaste, jauhot ja hiukan suolaa. Levitä vuoan pohjalle, myös reunoille, ja laita jääkaappiin jäähtymään. Kuumenna uuni + 185° , ja esipaista pohjaa n. 10 min.

Paloittele sillä aikaa pekoni ja purjo. Sekoita kerma, smetana, munat ja mausteet. Laita esipaistettuun vuokaan pekoni, purjo ja juustoraaste. Kaada päälle munakema. Paista uunissa n. 15 min. ,kunnes pinta on kullanruskea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 327 kcal / 100 g
Energia 1362 kJ / 100 g
Proteiini 14,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 29,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %