Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Keitä ohra suolalla maustetussa vedessä kypsäksi, noin 20 minuuttia. Valuta vesi pois ja huuhdo kylmällä vedellä.
Keitä kananmunat (5 kpl) koviksi 8-10 minuuttia, jäähdytä kylmällä vedellä, kuori ja viipaloi.
Puolita kalaviipaleet.
Mausta ohra tillillä, suolalla ja mustapippurilla. Lisää raaka muna.
Kauli puolet taikinasta noin 17 cm x 40 cm:n kokoiseksi levyksi. Siirrä levy leivinpaperin päälle pellille.
Levitä puolet pestokastikkeesta ja ohrasta taikinalevylle, mutta jätä hieman reunoja näkyviin. Asettele päälle puolet kala- ja munaviipaleista limittäin.
Rypytä reunat karjalanpiirakan tapaan. Valmista toinen piirakka samoin.
Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 20 minuuttia. Sivele tai valuta täytteen päälle voisulaa. Tarjoa piirakat lämpiminä