sieni, porokeitto Sieni-porokeitto ohje salty

Sieni-porokeitto

Puhdista ja viipaloi sienet. Hienonna sipulit. Kuullota sipulit rasvassa teräskattilassa. Lisää sienet ja kiehauta. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi ja sekoita, kunnes keitto kiehahtaa. Mausta soijalla, timjamilla ja pippurilla. Anna keiton kiehua kannen alla noin 5 min. Lisää keittoon hienonnettu ja kevyesti paistetut poron siivut, ruokakerma ja persilja. Tarkista suoja ja maku. Tarjoile ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 63 kcal / 100 g
Energia 265 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %