karppikebabrulla, cimin, cuuluisa, copio Karppikebabrulla cimin cuuluisa copio ohje salty

Karppikebabrulla cimin cuuluisa copio

Karppaus.info:sta ohje. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, lisää keltuaiset. Levitä pellille tasaisesti. Paista 200c n.10 min, lisää kebab ( ohje muualla) , paseerattu tomaatti ( oikeesti kastike, ohje muualla) ja juusto. Paista uunissa kunnes juusto sulaa. Lisää kasvikset ja kiedo tiukaksi rullaksi folion avulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 113 kcal / 100 g
Energia 472 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %