karppikebabrulla, cimin, cuuluisa, copio
Karppikebabrulla cimin cuuluisa copio ohje
salty
Läskimi
Karppikebabrulla cimin cuuluisa copio
Karppaus.info:sta ohje. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi, lisää keltuaiset. Levitä pellille tasaisesti. Paista 200c n.10 min, lisää kebab ( ohje muualla) , paseerattu tomaatti ( oikeesti kastike, ohje muualla) ja juusto. Paista uunissa kunnes juusto sulaa. Lisää kasvikset ja kiedo tiukaksi rullaksi folion avulla.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal / 100 g
Energia
472 kJ / 100 g
Proteiini
9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,1 g / 100 g
Rasva
7,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,6 g / 100 g
Suola
0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %