Hienonna piparit tehosekoittimella ja lisää joukkoon sulatettu voi. Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 20cm) pohja leivinpaperilla. Painele pohjataikina leivinpaperin päälle. Nosta vuoka jääkaappiin.
Valmista täyte hienontamalla taatelit kattilaan. Mittaa joukkoon vesi ja keitä miedolla lämmöllä kunnes taatelit ovat pehmenneet. Soseuta tarvittaessa sauvasekoittimella.
Sekoita keskenään tuorejuusto ja kuohukerma. Lisää joukkoon soseutettu taateli. Lisää kananmunat, perunajauhot ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi massaksi ja kaada irtopohjavuokaan pohjan päälle.
Paista juustokakkua 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Sammuta uuni ja jätä luukku hieman auki. Anna juustokakun jäähtyä uunissa noin tunti ja nosta sitten jääkaapiin.
Koriste jäähtynyt juustokakku kokonaisilla taateleilla ja kinuskikastikkeella.