juhlavat, herkkusienet, , soturi,
Juhlavat herkkusienet (Soturi) ohje
salty
Soturi#1
Juhlavat herkkusienet (Soturi)
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Puhdista sienet ja poista jalka. Pilko jalat hienoksi.
Kuumenna öljy ja kypsennä pilkottuja sienenjalkoja, valkosipulia ja sipulia, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää pinaatti, juusto tai pähkinät ja mausteet. Anna lämmitä kauttaaltaan.
Täytä sienet. Koristele halutessasi pähkinänpalalla. Kypsennä uunissa 15 minuuttia, kunnes sienet ovat pehmeitä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal / 100 g
Energia
572 kJ / 100 g
Proteiini
4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,2 g / 100 g
Rasva
10,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,7 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %