keto, pariskunta, , ketovaimon, kanelikuppikakut, puolukkakuorrutuksella KETO-pariskunta, Ketovaimon kanelikuppikakut puolukkakuorrutuksella ohje sweet

KETO-pariskunta, Ketovaimon kanelikuppikakut puolukkakuorrutuksella

KETOVAIMON KANELIKUPPIKAKUT PUOLUKKAKUORRUTUKSELLA

4 kananmunaa

1 dl kuohukermaa

2 rkl stevia sweet crystal kide

3/4 dl kookosjauho

1 dl mantelijauhe

3 tl jauhettua kanelia

1 tl leivinjauhe

Vispaa käsivispilällä munat, kuohukerma ja haluamasi makeutus (meillä stevia sweet crystal kide) hyvin sekaisin, ei tarvitse vatkata. Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin toisessa kulhossa ja lisää muna-kerma-sokeriseokseen. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä muutama minuutti. Taikina hieman paksunee. Nostele lusikalla taikinaa muffini/cupcakevuokiin. Täytä vuoat melko  täyteen. Paista kuppikakut uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 min. Meillä tuli tästä annoksesta 11 kuppikakkua. Kuppikakkujen määrä riippuu luonnollisesti kuppikakkuvuokien koosta.

Puolukkakuorrutus:

2 dl kuohukerma 

2 rkl maustamatonta tuorejuustoa 

1-2 rkl puolukkajauhetta (tai 1 dl puolukoita)

1 rkl stevia sweet crystal 

Laita kaikki kuorrutuksen aineet kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes kuorrute on sopivan paksua ja jämäkkää. Kuorruta hieman jäähtyneet kuppikakut pursottamalla kuorrutetta haluamallasi tavalla. Voit levittää kuorrutteen myös lusikoiden avulla kuppikakut päälle. 

Voit käyttää kuivatun puolukkajauheen tilalla myös pakastepuolukoita. Soseuta noin 1 dl sulaneita puolukoita sauvasekoittimella tai blenderissä sileäksi ja sekoita kuorrutteen sekaan. Lisää tarvittaessa tuorejuuston määrää, jotta saat kuorrutteesta haluamasi paksuista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal / 100 g
Energia 1065 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 22,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %