KETOVAIMON PIPARIKUPPIKAKUT
4 kananmunaa 1 dl kuohukermaa 2 rkl stevia sweet crystal kide 1/2 dl kookosjauho 1 dl mantelijauhe 1 1/2 rkl piparkakkumaustetta 1 tl leivinjauhe
Vispaa käsivispilällä munat, kuohukerma ja haluamasi makeutus (meillä stevia sweet crystal kide) hyvin sekaisin, ei tarvitse vatkata. Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin toisessa kulhossa ja lisää muna-kerma-sokeriseokseen. Sekoita tasaiseksi. Nostele lusikalla taikinaa muffini/cupcakevuokiin. Täytä vuoat melko täyteen. Paista kuppikakut uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 min. Meillä tuli tästä annoksesta 12 kuppikakkua.
Kuorrutus: 2 dl kuohukerma 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa 1 1/2 tl piparkakkumaustetta 1 rkl stevia sweet crystal
Laita kaikki kuorrutuksen aineet kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes kuorrute on sopivan paksua ja jämäkkää. Kuorruta hieman jäähtyneet kuppikakut pursottamalla kuorrutetta haluamallasi tavalla. Voit levittää kuorrutteen myös lusikoiden avulla.