viskipekoni, kastike, , cimin, cuuluisa, Viskipekoni-kastike (cimin cuuluisa) ohje salty

Viskipekoni-kastike (cimin cuuluisa)

Paista pekoni (n.1/2 pakettia) ja nosta sivuun pannulta. Voin käyttö on vapaavalintaista. Sulata voi ja lisää juusto ja kerma. Anna kiehua hiljalleen kunnes juustoon sulanut. lisää silputtu pekoni ja mausteet mielen mukaan. Fondia tulee "loraus" tai kaksi. Maun mukaan. Lopuksi viski/konjakki/jallu. 2rkl.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 364 kcal / 100 g
Energia 1522 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 35,4 g / 100 g
Alkoholi 2,3 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %