porkkana, raakakkupallerot Porkkana-raakakkupallerot ohje sweet

Porkkana-raakakkupallerot

  1. Lisää saksanpähkinät ja mantelit monitoimikoneeseen ja jauha pieneksi. Siirrä valmis pähkinämuru kulhoon.
  2. Lisää monitoimikoneeseen taatelit, pilkotut porkkanat ja mausteet. Lisää joukkoon pähkianämuru(jätä vähän pähkinämuru pallojen pyöritykseen). Sekoita vielä muutama minuutti.

  3. Pyörittely taikinasta pieniä palloja ja keritä ne pähkinämurussa.  Pallot säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa 2-3 viikkoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 401 kcal / 100 g
Energia 1677 kJ / 100 g
Proteiini 9,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,2 g / 100 g
Rasva 30,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,8 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %