KETOVAIMON KAHVI-SUKLAA KUPPIKAKUT
4 kananmunaa 1 dl kuohukermaa 1/2 dl stevia sweet crystal kide 1/2 dl kookosjauho 1 dl mantelijauhe 5 rkl kaakaojauhe 1 rkl pikakahvia (meillä Little’s chocolate caramel flavour) 1/2 tl vaniljajauhe (meillä Urtekram) 1 tl leivinjauhe 1/4 tl laadukasta suolaa
Vispaa munat, kuohukerma ja haluamasi makeutus (meillä stevia sweet crystal kide) hyvin sekaisin, ei tarvitse vatkata. Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin toisessa kulhossa ja lisää muna-kerma-sokeriseokseen. Sekoita tasaiseksi. Ripaus suolaa syventää hyvin suklaan makua. Nostele lusikalla taikinaa muffini/cupcakevuokiin. Täytä vuoat melko täyteen. Paista kuppikakut uunin keskitasolla 175 asteessa noin 10-15 min. Meillä tuli tästä annoksesta 13 kuppikakkua.
Kuorrutus: 2 dl kuohukerma 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa 2 rkl kaakaojauhe 0,5 rkl pikakahvi (Little’s chocolate caramel flavour) 1 rkl stevia sweet crystal
Laita kaikki kuorrutuksen aineet kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes kuorrute on sopivan paksua. Kuorruta hieman jäähtyneet kuppikakut pursottamalla kuorrutetta haluamallasi tavalla. Voit levittää kuorrutteen myös lusikoiden avulla.