sileä, maapähkinä, puolukkapuuro, , paulanketoblogi, Sileä maapähkinä-puolukkapuuro, paulanketoblogi. ohje sweet

Sileä maapähkinä-puolukkapuuro, paulanketoblogi.

  • Sekoita psyllium kylmän veteen.

  • Laita kattilaan veden lisäksi muut ainekset. Puolukat saa olla jäisiä suoraan pakastimesta.

Itse laitoin makeutukseksi 2 tl erytritolia ja pari tippaa steviaa.

  • Anna hautua hiljalleen sekoittaen kunnes sakenee.

  • Pistä esim sauvasekoittimella sileäksi.

  • Maistele että makeutusta on riittävästi omaan makuusi ja nauti.

ohje löytyy myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal / 100 g
Energia 923 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 21,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %