KETO-PARISKUNNAN BROILERI”WOKKI”
4 kpl maustamattomia broilerin rintafileitä Oliiviöljyä 1/2-1 chili 1 pieni sipuli 75g pinaattia 100g mangoldia 100g lehtikaalia Suolaa Mustapippuria rouhittuna 50 g kirsikkatomaatteja viipaleina 100g fetajuustoa kuutioina
Paista oliiviöljyssä ensin hienonnettu chili ja sipuli. Lisää paloitellut broilerin rintafileepalat pannulle, paista niitä hetki ja kääntele paistaessa niin, että broilerinpaloihin tulee hyvä paistopinta. Lisää pannulle paloitellut mangoldit ja paloiteltu lehtikaali. Paista hetki, lisää pinaatit. Paista kuumalla pannulla hetki, jotta lehdet rupeavat lämpenemään ja pehmenemään. Mausta koko wokki suolalla ja pippurilla. Lisää viipaloidut kirsikkatomaatit sekä fetajuustokuutiot ja paista vielä hetki. Pinnalle voit ripotella erilaisia siemeniä tai pähkinöitä maun mukaan. Tarjoile ja nauti heti.
Ohjeesta tulee 4 annosta.