kanasieni, pasta Kanasieni pasta ohje salty

Kanasieni pasta

Valmista pasta paketin mukaan. Paista ensin kana vähässä rupsiöljyssä ja laita sen jälkeen sivuun. Paista pekonit ja pilko sipuli. Siirrä pekonit sivuun. Kuullota sipulit pekonin rasvassa jonka jälkeen lisää sienet. Kaada sienien ja sipulin sekaan ruokakerma ja haluamasi mausteet (esim. pippuri, paprikamauste, suola) Keitä kermaa noin 5 minuuttia jonka jälkeen lisää kanat, pastat ja pekonit kastikkeeseen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal / 100 g
Energia 695 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,8 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %