jiggly, cake Jiggly Cake ohje sweet

Jiggly Cake

Kuumenna kattilassa voi, tuorejuusto ja maito, kunnes voi on sulanut ja seos tasaista. Jäähdytä hetki.

Laita uuni lämpiämään 160C/140C. Vuoraa pyöreä kakkuvuoka leivinpaperilla. Erottele keltuaiset valkuaisista.

Sekoita 8 kananmunankeltuaista tasaiseksi ja sekoita tuorejuustoseos sen joukkoon. Siivilöi jauho ja tärkkelys juusto-keltuaisseokseen ja sekoita tasaiseksi.

Vaahdota 13 kananmunan valkuaista ja lisää vaahdotuksen aikana sokeri kolmessa erässä. Lisää valkuaisvaahto taikinaan kolmessa erässä varovasti sekoittaen.

Laita vuoka syvälle uunipellille tai isompaan vuokaan, jonka pohjalla on keittiöpyyhe tai talouspaperia. Kaada uunipellille kuumaa vettä.

Paista 160 asteisessa uunissa 25 minuuttia tai 140 asteisessa uunissa 55 minuuttia.

Annan jäähtyä, ota pois kakkuvuoasta ja tarjoile vaikkapa marjojen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal / 100 g
Energia 909 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,7 g / 100 g
Rasva 11,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %