Viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Levitä leivinpaperi uunipellille ja leivinpaperin päälle ohuelti juustoraastetta. Lado perunaviipaleet limittäin juustoraasteen päälle pellin täydeltä ja ripottele niiden päälle vielä ohut kerros juustoraastetta. Paista 170 asteisessa uunissa 40 minuuttia.
Perunalevyn paistuessa tee täytteet. Pilko sipuli ja valkosipuli pieniksi paloiksi. Paista sipulia puolessa annoksessa oliiviöljyä, kunnes se alkaa rusehtaa. Lisää pannulle jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää mausteet, tomaattimurska ja tomaattipyre ja kuumenna. Siirrä syrjään. Toisella pannulla paista lopussa öljyssä valkosipulia ja pinaatinlehtiä, kunnes pinaatti on täysin nuutunut. Mausta ripauksella suolaa. Siirrä kulhoon. Lisää kulhoon ricotta-juusto ja sekoita tasaiseksi.
Kun perunalevy on paistunut, levitä levylle ensin pinaatti-ricotta seos ja sen päälle jauhelihaseos. Ripottele päällimmäiseksi mozzarella-raastetta. Kääri leivinpaperin avulla rullalle, aivan kuten kääretorttu. Käännä päättymiskohta alaspäin ja paista 180 asteisessa uunissa vielä n. 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä salaatin kera.