myskikurpitsa, pihvin, lisukkeet, n, n Myskikurpitsa pihvin lisukkeet N&N ohje salty

Myskikurpitsa pihvin lisukkeet N&N

Valmista täyte. Paloittele puhdistetut sienet, suikaloi kuorittu sipuli ja leikkaa chili ohuiksi renkaiksi. Paista sipuleita ja chiliä öljyssä 1 minuutti. Lisää sienet, voi ja suola, ja jatka paistamista vielä 2-3 minuuttia. Sekoita tuore pinaatti lopuksi sienten ja sipulien joukkoon ja nosta paistos pois liedeltä.

Valmista kastike. Halkaise kurkku pituussuunnassa puoliksi, poista siemenet lusikalla. Viipaloi kurkku mahdollisimman ohuiksi siivuiksi, raasta valkosipulinkynnet, murusta feta ja hienonna minttu. Sekoita joukkoon jugurtti. Mausta sitruunanmehulla ja suolalla. Siirrä kylmään maustumaan.

Kokoa hampurilaiset. Paahda sämpylät, lämmitä pihvit ja sienipaistos tarvittaessa nopeasti pannulla. Lisää pohjien päälle sienipaistos, pihvit, kastike ja kannet.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 404 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %