HALLOWEEN-JAUHELIHAPANNARI
Täyte: 400g naudan jauhelihaa 1 pieni sipuli 1rkl voita 1 tl sipulijauhe 1 tl valkosipulijauhe 1 tl paprikajauhe 1/2tl cayennepippuria 1/2 tl chilijauhetta 1 tl suolaa 1 pieni paprika (120g) 70g Kirsikkatomaatteja 70g Mustia kivettömiä oliiveja
Paista jauheliha ja pieneksi pilkottu sipuli paistinpannulla ja mausta mausteilla. Lisää pannulle kuutioiksi pilkottu paprika ja tomaatit. Paista hetki, kunnes paprikat ja tomaatit hieman pehmenee.
Pannaritaikina: 6 kananmunaa 3 dl juustoraastetta 2 dl kuohukerma Suolaa Mustapippurirouhetta Kuivattua chilirouhetta
Sekoita kananmunat ja kuohukerma kunnolla sekaisin. Lisää juustoraaste sekä mausteet ja sekoita tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuoratulle leivinpaperille pannaritaikina. Levitä jauhelihatäyte pellille pannaritaikinan päälle. Puolita mustat oliivit. Laita puolikkaita oliiveja pannaritaikinan pinnalle tasaisesti ympäriinsä ja huomio, että ”hämähäkin jalat” mahtuvat oliivin ympärille. Viipaloi osa oliivin puolikkaista ohuiksi ”hämähäkin jaloiksi” ja asettele puolikkaiden oliivien ympärille.
Paista 200 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia. Jaoimme pannarin 20 osaan.
Voit lisätä pannariin halutessasi myös esimerkiksi tuoretta chiliä, valkosipulia, sipulia, tomaattimurskaa tai jalopenoja.