keto, pariskunta, , valkosipuliset, kyssäkaalitikut KETO-pariskunta, Valkosipuliset kyssäkaalitikut ohje salty

KETO-pariskunta, Valkosipuliset kyssäkaalitikut

Voit tehdä tällä samalla ohjeella helposti myös valkosipulikerma-kyssäkaaleja jättämällä oliiviöljyn pois ja lisäämällä sen tilalle 4dl kermaa. 

VALKOSIPULISET KYSSÄKAALITIKUT

1 kg kyssäkaalia 8-10 valkosipulin kynttä Rouhittua mustapippuria Suolaa 0,5 dl oliiviöljyä

Kuori kyssäkaali ja viipaloi veitsellä haluamasi kokoisiksi tikuiksi. Kuori valkosipulin kynnet ja viipaloi ne ohuiksi. Sekoita kyssäkaalitikkujen sekaan valkosipulit sekä oliiviöljy ja kaada kaikki voideltuun uunivuokaan. Rouhi päälle suolaa ja mustapippuria.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin tunti, kunnes kyssäkaalit ovat kunnolla pehmenneet ja saaneet väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 261 kJ / 100 g
Proteiini 0,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %