bataattitomaattibroilerivuoka Bataattitomaattibroilerivuoka ohje salty

Bataattitomaattibroilerivuoka

Kuori ja paloittele kasvikset. Mausta suola, pippuri, timjami, chili yms. 1 rkl oliiviöljy. Sekoita hyvin. Kypsennä pekonipalat pannulla ja samassa rasvassa pintaruskista kanat. Nosta kanat sivuun. Kaada tomaattimurska, tai vastaava, pekonien joukkoon ja kanaliemikuutio. Anna porista hetken lopuksi lisää 1 rkl oliiviöljyä. Kaada kasvikset uunivuokaan ja tomaattikastike päälle. Paista 200 astetta n. 15min. Lisää broilerit vuokaan kasvisten päälle ja paista n. 30 vielä. Tarkista kypsyys. Mausteita ja yrttejä maun mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 340 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %