kirsin, keto, ammattilaisleipäset Kirsin KETO Ammattilaisleipäset ohje salty

Kirsin KETO Ammattilaisleipäset

Munat ja juustoraaste sekaisin, kuivat aineet sekaisin, kaikki sekaisin. Lusikalla 8 läjää leivinpaperille, vähän silottelua kakkusiksi sormin ja 225'c kiertoilmalla kunnes kauniin värisiä, noin 10-12min. (Emmentalraaste Valion 150g pikkupussi tai 4dl.)

Ps. Resepti ei ole alunperin minun, eikä tekijä ole tiedossa. Ammattilaisleiväksi näitä alettiin kutsua, kun eräs reseptin netissä jakanut, oli kirjoittanut vahingossa Pro Fiber, kun tarkoitti Pofiberiä. Tästä siis tuli hauska tietyn ketopiirin läppä :D Maistuu myös ei ketoilijoille!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 907 kJ / 100 g
Proteiini 17,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %