empun, tonnikalapizza Empun tonnikalapizza ohje salty

Empun tonnikalapizza

Tee ensin pohja; sulata voi. Lisää muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-munaseokseen. Sekoita kunnolla. Anna seoksen levätä noin 10 minuuttia.  Levitä leivinpaperin avulla ohueksi pellille. Esipaista pohjaa niin että se saa hieman väriä. Lisää täytteet ja paista vie kunnes juusto on sopivasti sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 180 kcal / 100 g
Energia 749 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %