thaimaalainen, kalakeitto, , sydänmerkki, Thaimaalainen kalakeitto (Sydänmerkki) ohje salty

Thaimaalainen kalakeitto (Sydänmerkki)

Valmistusohje

  1. Sulata kala ja kuutioi sopiviksi annospaloiksi. Raasta inkivääri ja hyvin pesty limetin kuori. Purista myös limen mehu t alteen.

  2. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää inkivääri, limenkuori ja fariinisokeri. Kuullota hetki ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi.

  3. Kuori ja pilko porkkanat ja perunat. Hienonna ruohosipuli. Lisää kattilaan perunat ja porkkanat ja keitä 10 minuuttia. Lisää loput ainekset ja keitä vielä pari minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 51 kcal / 100 g
Energia 214 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 1,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %