spagetinkastike, intialaisittain Spagetinkastike intialaisittain ohje salty

Spagetinkastike intialaisittain

Paista sipuli ja valkosipuli sekä porkkana öljyssä, lisää kardemumma, (sarviapila,) korianteri, jeera ja kuivatut chilit. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska, tomaattisose ja vesi  sekä loput mausteet ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua hiljalleen 15-45 min. Lisää parmesan ja suolaa ja pippuria maun mukaan. Tarjoile.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 87 kcal / 100 g
Energia 364 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %